0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

TEŠKO SU PODNELI PORAZ: Kadeti Partizana demolirali svlačionicu posle utakmice sa Čukaričkim! (FOTO)

Objavljeno: 30.04.22 u 22:15

Veliku pobedu u derbiju kola Kadetske lige Srbije ostvario je Čukarički protiv Partizana – 3:2.

Izabranici trenera Momira Milete na taj način su sustigli upravo crno-bele, sada oba tima ima po 59 bodova, ali su Brđani drugi, zbog bolje gol-razlike. Dva puta su domaći vodili, prvi put posle pogotka Janka Rakonjca u 23. minutu, izjednačio je 11 minuta kasnije Bogdan Mirčetić.

Belo-crni su sa golom prednosti otišli na poluvreme, s obzirom da je u 38. minutu pogodio Uroš Tegeltija. Drugo izjednačenje ekipi Partizana doneo je Nemanja Ilić u 65. minutu, ali je pobednik odlučen u finišu. Tada je Nikša Delibašić golom u 85. minutu postavio konačan rezultat za veliko slavlje Brđana.

Kadeti Partizana teško su podneli ovaj poraz, pa su nakon meča demolirali vrata svlačionice na stadionu BASK-a, prenosi Kurir.

Fotografije iz svlačionice pogledajte OVDE.

Ono što je zabrinjavajuće jeste uzrast dečaka koji su napravili ovaj incident, pošto niko od njih još uvek nije postao punoletan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter