0
Evrokupovi

FOTO: josemourinho/Twitter

ŽOZE MURINJO: ‘Moraćemo da igramo više glavom, nego emocijama!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.22 u 09:48

Autogol Manćinija sprečio trijumf Vučice!

Prvi polufinalni susret Lige konferencija između Lestera i Rome završen je rezultatom 1:1. Gosti su do prednosti došli pogotkom Pelegrinija u 15. minutu, ali engleski sastav je izjednačio kada je Manćini u 67. minutu zatresao sopstevno mrežu.

Trener Rome, Žoze Murinjo, oglasio se nakon utakmice u Engleskoj.

-Izgubili smo previše lopte, u nekim situacijama nismo bili dobri. Kada je energija bila na visokom nivou pritiskali smo protivnika kako smo hteli. Kada je situacija bila suprotna bio je teško da igramo, pogotovo u drugom poluvremenu. Ali da smo poslednjih dana rekli navijačima da potpišu da će se o prolazu u finale odlučivati ​​na Olimpiku, svi bi prihvatili, – kazao je Žoze, koji je misli već usmerio kao duelu Serije A sa Bolonjojm.

-Želimo da imamo sigurnost da ćemo igrati Ligu Evrope bez čekanja na pobedu u Ligi konferencija. Lester je ekipa ‘dubine’ još od Ranijerijevih dana. Imaju klupu koja omogućava mnoge promene. Moraćemo da igramo više glavom nego emocijama, jer ako pobedimo u finalu smo – poručio je Murinjo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter