0
AdmiralBet ABA Liga

Nenad Stefanovic ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER FMP-A PRED SERIJU SA PODGORIČANIMA: Možda je realno da nas pobede u dve utakmice!

Objavljeno: 29.04.22 u 18:14

Oprezan je Stefanović!

Pred nama je početak doigravanja ABA lige a jedan od duela prve runde plej-ofa jeste meč između Budućnosti i FMP-a. Jedno od najvećih iznenađenja sezone je oba puta do sada izgubilo od Podgoričana, trener tima iz Železnika Nenad Stefanović istakao je da su već ostvarili ogroman uspeh, kao i da će biti potrebno mnogo truda da se uzme i jedna pobeda Budućnosti.

Igramo sa ekipom sa kojom smo igrali već dva puta, to je tim koji je jako kvalitetan, imaju mnogo iskustva i trenera koji je osvajao ABA ligu, koji zna kako se igra u plej-ofu. Nadam se da ćemo barem tu veću želju pokazati – započeo je.

Trude se da nedostatak iskustva nadomeste svežinom.

Iskustva nemamo, ali čovek se uči dok je živ i mislim da će sada biti teže i čvršće. Jeste razlika, ali nije drastična razlika izmedju regularnog dela sezone i plej-ofa. I Budućnost je imala svoje probleme, nisu igrali promenljivo bez razloga, verovatno im je prijala ova pauza, tako da stvarno kako god da igraju, i kada igraju loše  mogu da pobede. Nema potrebe više trošiti reči o njima – ocenio je on i potom nastavio.

Realna su očekivanja da to bude 2:0 za Budućnost i da se to završi u četiri dana, nemamo pritisak, ali važno je da napravimo balans. Imamo određenu odgovornost, mnogo smo uložili da dođemo dovde, tako da mi imamo odgovornost prema samima sebi – kaže Stefanović.

Za kraj se dotakao i trećeg mesta u izboru za trenera sezone regionalne lige.

Da mi je to neko rekao pre sezone ili da sam ja to pomislio pre sezone, bio bih momentalno prebačen u neku mentalnu ustanovu. Moja supruga se oduševila, pokazala mi je sliku gde su Željko Obradović, Dejan Radonjić i meni to jako prija i godi, drago mi je što sam u tom društvu – zaključio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter