0
Domaći fudbal

Momcilo Markovic sudija sudjenje Vozdovac - Partizna, Superliga Srbije, Super liga Beograd, Srbija, Mart 10. 2019. 10.3.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SUDIJA KOJI JE „SKRATIO“ ZVEZDIN MEČ SADA ŠAMPIONIMA U VAR SOBI: Ovaj put Momčilović zadužen za video intervencije!

Objavljeno: 29.04.22 u 17:08

Poznate sudije!

Marko Momčilovć, sudija koji je delio pravdu na meču Crvene zvezde i Čukaričkog, gde su crveno-beli savladali Brđane minimalnim rezultatom, sa centra će se preseliti u VAR sobu, pa će odatle biti zadužen za regularnost u novom meču aktuelnog šampiona Srbije, koji se igra u NS protiv Vojvodine.

Sporna situacija koja je podigla mnogo prašine jeste izuzetno niska nadoknada vremena, jer je usled povrede Borjana u dva, zatim svih izmena, i konsultacije sa VAR sobom, izgubljeno nešto malo više od ukupno deset minuta, pa je sada interesantna činjenica da Momčilović ponovo deli pravdu crveno-belima.

Za glavnog arbitra je izabran Dejan Trifković kojem će pomoćnici biti Petar Radić i Stefan Vojnić, dok je četvrti arbitar je Pavle Tomić, a duel je na programu u nedelju od 17 časova na Karađorđu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter