0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Taro Daniel (JPN) v Andrey Rublev Beograd, 22.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

RUBLJOV BESAN NA NADALA I FEDERERA: Zašto ćute, je l njihov imidž u pitanju!?

Objavljeno: 29.04.22 u 18:46

Rus nije oduševljen!

Poznato je već neko vreme da je ruskim i beloruskim teniserima zabranjeno učešće na Vimbldonu, u svetu sporta se uveliko sankcionišu timovi i reprezentacije iz tih zemalja, ali jedini pojedinačni sport koji je za sada doneo ovako radikalnu odluku jeste tenis. Veliki broj tenisera pobunio se protiv ovakve odluke, ali osvajača Serbia Opena Andreja Rubljova definitivno iritira neutralnost Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Ipak, i pored toga, Rus je dao politički korektan odgovor.

„Iskreno, ne znam zašto ćute. Ne bih da nagađam. Najbolje je pitati njih. Ne želim da kažem nešto što bi se posle dodatno komentarisalo. Da li je u pitanju njihov imidž ili drugačije mišljenje? Stvarno ne znam“, rekao je teniser iz Moskve.

Povodom ovog pitanja najpre će medijima biti dostupan Nadal jer se očekuje njegovo nastup pred domaćom publikom u Madridu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter