0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RANGNIK OTKRIVA KAKVA JE SUDBINA PORTUGALCA: ‘Da li će Ronaldo ostati zavisi od njega i Ten Haga!’

Objavljeno: 29.04.22 u 15:22

Portugalac dominira na terenu i sa 37 godina!

U okviru 37. kola nacionalnog šampionata Engleske, snage su na ‘Old Trafordu‘ odmerile ekipe Mančester junajteda i Čelsija. Derbi je završen nerešenim rezultatom (1:1). Čelsi je poveo pogotkom Alonsa, a izjednačenje domaćem sastavu doneo je legendarni Kristijano Ronaldo.

Po završetku meča utiske je izneo šef stručnog štaba Junajteda, Ralf Rangnik.

-Pokazali smo dobru reakciju u drugom poluvremenu, bila je to sjajna realizacija Kristijana Ronalda. U prvom poluvremenu smo imali problema i trebalo nam je nekoliko sjajnih odbrana Davida de Hee – kazao je iskusni trener, pa se osvrnuo na igru Kristijana Ronalda:

-Ne samo zbog gola koji je Kristijano postigao, već i ceo njegov učinak, njegov stav sa 37 godina, nije normalno da se to radi. Ako bude igrao kao što je igrao večeras, i dalje može biti od velike pomoći ovom timu“.

Na pitanje novinara o tome da li će Portugalac i naredne sezone nastupati na ‘Old Trafordu‘, imao je Ralf jasan odgovor:

-Ta odluka je na Eriku Ten Hagu i Kristijanu. O tome će sigurno razgovarati, ali večeras je njegova igra bila sjajna – poručio je Rangnik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter