0
ATP

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

NEKADAŠNJI NOVAKOV TRENER ZVANIČNO OSUĐEN: Evo koliko će morati da provede u zatvoru!

Objavljeno: 29.04.22 u 17:42

Nije baš sjajan period života za Nemca!

Najmlađi šampiona Vimbldona u istoriji i nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker danas je i zvanično osuđen zbog kršenja pravila bankrota koji je proglasio pre skoro pet godina. Nemac je osuđen na dve i po godien zatvora, a polovinu te kazne moraće da odsluži zapravo unutra.

Beker je krivično gonjen zbog sakrivanja podataka o zajmu, odnosno zbog neprijavljenih finansijskih transakcija sa velikim novčanim iznosima. Takođe mu se na teret stavljalo i nepriznavanje deonica koje poseduje u jednoj tehnološkoj firmi. Čak je išao toliko daleko da je i sakrio pojedine osvojene trofeje.

Nemac je duži niz godina tvrdio kako je velika količina njegovog zarađanog novca u toku karijere otišla na razvod sa bivšom suprugom, pa da zato nije mogao da izmiruje dugovanja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter