0
AdmiralBet ABA Liga

Marko Jagodic Kuridza (L) and Zach LeDay Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MJK POZIVA NA OPREZ PROTIV TIMA IZ ŽELEZNIKA: „Kvalitetniji smo, ali ovo je skroz drugačija utakmica“!

Objavljeno: 29.04.22 u 20:44

Srpski krilni centar pred plej-of!

Pred nama je početak doigravanja ABA lige a jedan od duela prve runde plej-ofa jeste meč između BudućnostiFMP-a. Jedno od najvećih iznenađenja sezone je oba puta do sada izgubilo od Podgoričana, ali košarkaš Budućnosti, Marko Jagodić-Kuridža, svestan je da je doigravanje nešto složenije od regularne sezone.

“Sigurno je da nas očekuje zahtevna utakmica protiv ekipe koja dosta trči i zna šta hoće na obe strane terena. Mi smo imali malo vremena da predahnemo, posle dugo vremena nismo imali utakmicu tokom sedmice. Malo smo se odmorili, trenirali, spremali, spremaćemo se i dalje za utakmicu. Mislim da smo kvalitetniji i od toga ne bi trebalo da bežimo, samo to moramo da pokažemo na terenu”, poručio je Marko Jagodić Kuridža, pa nastavio:

“Dobili smo FMP dva puta ove sezone, ali ovo će biti skroz drugačija utakmica. Nikog nije lako dobiti četiri puta u sezoni, pa očekujem teške utakmice, pogotovo prvu. Imamo dosta iskusnih igrača, koji znaju šta znači prva utakmica plej – ofa, tako da uz naše dobro zalaganje, koncentraciju i trčanje ne bi trebalo da imamo problema”.

Duel između Budućnosti i FMP-a na programu je od 30. aprila u 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter