0
Evropske lige

FOTO: Screensot/RealMadrid

KARLO ANĆELOTI NA KORAK OD NESTVARNOG OSTVARENJA: „Nadam se da ćemo iskoristiti prvu meč loptu, ne smatram sebe starim“!

Objavljeno: 29.04.22 u 16:40

Gde god je radio imao je uspeha!

Nije sporno da je Karlo Anćeloti jedan od najboljih trenera u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu. Osvajao je trofeje gde god je radio, veliki broj nacionalnih trofeja, evropskih titula, ali i raznih kupova. Ipak, Karlo je na korak od nečega što nikome nije pošlo za rukom, a to je da u svakoj od pet najjačih liga osvoji titulu šampiona države. Osvajanjem boda protiv Espanjola bi to i učinio.

Ne volim da pričam o tome jer nisam još osvojio titulu. Pomalo sam sujeveran, kao mnogi Italijani, tako da bih radije pričao jednom kada se sve završi. Niko nije očekivao da ćemo imati 15 bodova prednosti. Tim je uradio vrlo dobar posao. Pobeđivali smo na vrlo komplikovanim gostovanjima, u Sevilji, San Sebastijanu, Bilbau, Barselonu. Napravili smo razliku“, rekao je Karleto na konferenciji, pa potom nastavio

Isključivo o sutrašnjoj utakmici, još otkako se završio meč sa Sitijem. Veliki teniski igrači, kada imaju meč loptu, oni je odmah iskoriste. Nadam se da ćemo i mi sutra uraditi isto.

Pored nove titule, Real Madrid očekuje i revanš meč polufinala lige šampiona sa Mančesterom.

„Obično pričam sa igračima i njihova mišljenja meni su bitna. Ali, ja odlučujem. Nije mi mnogo igrača tražilo da ne igraju jer su umorni. Imamo procene medicinskog tima, fizioterapeuta, i ja moram da donesem odluku uzimajući u obzir sve to. Mišljenje igrača jeste bitno, ali ne i najbitnije.

Dugo je već na najvišem mogućem nivou, a za sebe ne smatra da ga je pregazilo vreme.

Ne smatram sebe zastarelim trenerom. Moramo da se prilagodimo različitim vremenima, ali sebe ne smatram starim. Fudbal nije isti kao pre 20 godina kada sam osvojio svoju prvu titulu, pravila su se promenila i treba se stalno prilagođavati, jer neće prestati da se menjaju. Treba biti spreman„, zaključio je Ančeloti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter