0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GEORGINA RODRIGEZ SE PRVI PUT OGLASILA NAKON TRAGIČNE SMRTI DETETA: Izabranica Kristijana Ronalda objavila fotografiju! (FOTO)

Objavljeno: 29.04.22 u 09:21

Težak period za porodicu slavnog Portugalca!

Izabranica Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, prvi put se javno oglasila nakon što je njen sin preminuo na porođaju. Tragedija koja je zadesila porodicu Ronaldo, ali i  potresla sve ljude širom planete, dogodila se prošle nedelje.

Georgina je nosila blizance, ali usled komplikacija lekari su uspeli da sačuvaju život jednog deteta. Ronaldo je na Instagram nalogu podelio fotogradiju sa novorođenom devojčicom.

Georgina je zamolila za privatnost, te danima nije želela da se oglasi. Juče je prvi put nakon tragedije objavila fotografiju na svom Instagram profilu. Georgina je okačila Kristijanovu sliku, na kojoj se vidi da nakon postignutog pogotka protiv Arsenala drži podignutu ruku prema nebu, u čast sina koji je preminuo na porođaju. Rodrigezova je dodala samo jedno srce u opisu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter