0
Domaći fudbal

Fudbalska utakmica Ling Long super lige Srbije izmedju FK Vojvodina i FK Radnik iz Surdulice Mitosevic Vuk(L) i Covic Nemanja(R) Novi Sad 18.09.2020 Stadion:Karadjordje Photo:Nenad Mihajlovic

FER-PLEJ U SRPSKOM FUDBALU IPAK POSTOJI: Pre dve nedelje Mitošević je pretrpeo težak prelom noge, a sada je tražio da se Piščeviću smanji kazna!

Objavljeno: 29.04.22 u 11:50

Bravo za ovog momka.

Neki kažu da fer-plej u srpskom fudbalu ne postoji. Na svu sreću, fudbaler Radnika Vuk Mitošević uspeo je da demantuje tu činjecicu i svojim gestom oduševi čitavu Srbiju.

U prvom kolu plej-aut dela prvenstva, Mitošević je doživeo težak prelom noge, posle jezivog starta fudbalera Radničkog iz Kragujevca, Nikole Piščevića.

Mitošević je oprostio Nikoli zbog užasnog starta, a potom je pisanom izjavom podržao inicijativu Radničkog da se Piščeviću smanji kazna.


– Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da se igraču našeg kluba Nedeljku Piščeviću umanji prvobitna kazna sa šest na dve utakmice suspenzije zbog nenamernog starta nad fudbalerom Radnika Vukom Mitoševićem, koji je tom prilikom doživeo tešku povredu.

Fudbalski klub Radnički 1923 se ovim putem zahvaljuje Mitoševiću koji je pisanom izjavom podržao inicijativu našeg kluba da se Piščeviću smanji prethodno izrečena kazna.

S obzirom da je Piščević već odradio dve utakmice suspenzije protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana, on će biti na raspolaganju treneru Nenadu Lalatoviću za predstojeće gostovanje u Novom Pazaru – napisali su Kragujevčani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter