0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Cukaricki Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DVOJICA FUDBALERA CRVENE ZVEZDE NA METI EVROPSKIH KLUBOVA: Brojni skauti gledali meč protiv Čukaričkog, crveno-beli bi mogli lepo da zarade!

Objavljeno: 29.04.22 u 13:21

Ukoliko se ovi transferi realziju, na račun crveno-belih će leći ozbiljna cifra.

Četa Dejana Stankovića sigurno korača ka odbrani šampionske titule. Crveno-beli su u sredu pred domaćom publikom savladali Čukarički minimalnim rezultatom.

Ipak, još jedna lepa vest stiže iz Ljutice Bogdana, a to je da su utakmicu protiv Čukaričkog gledali skauti Lacija, Đenove, Monaka i Torina, saznaje Telegraf.

Oni su došli kako bi uživo gledali Milana Gajića i Nikolu Stankovića koji u poslednje vreme pružaju sjajne partije. Gajić je ove sezone upisao 24 nastupa, dok je postigao jedan gol i upisao osam asistencija.

Sa druge strane, Nikola Stanković nije odigrao nijedan sekund na prošloj utakmici, tako da će skauti pomenutih timova morati da se strpe još malo kako bi uživo gledali ovog talentovanog fudbalera.

Na sajtu ‘Transfermarkt’ piše da Milan Gajić vredi 2.800.000 evra, dok je vrednost Nikola Stankovića procenjena na 150.000 evropskih novčanica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter