0
Košarka

(190903) -- NANJING, Sept. 3, 2019 (Xinhua) -- Nikola Vucevic of Montenegro is seen during the group F match between Montenegro and New Zealand at the 2019 FIBA World Cup in Nanjing, east China's Jiangsu Province, Sept. 3, 2019. (Xinhua/Li Xiang)

‘DOSTA DOBRA SEZONA ZA MENE’: Vučević sumirao utiske nakon završene sezone u NBA – evo kakvi su mu planovi za dalje!

Objavljeno: 29.04.22 u 14:21

Čikago je završio sezonu u NBA ligi, pošto je nakon pet utakmica od Bulsa bio bolji Milvoki.

Košarkaš Čigaka Nikola Vučević je u plej-of seriji prosečno beležio 19,5 poena na utakmici. Sada, sjajni košarkaš je sumirao utiske i priznao je da je Milvoki mnogo bolja ekipa.

Jača su ekipa, bolje su igrali, imaju više iskustva u ovakvim mečevima. To se posebno videlo u posljednje tri utakmice, nismo mogli da im pariramo. Milvoki je veliki tim, sa velikim igračima, koji su prošle godine osvojili titulu, što je veoma važno zbog samopouzdanja u plej-ofu – rekao je Nikola Vučević.

Crnogorski košarkaš nije razočaran uprkos ispadanju.

– Ovo je nova ekipa, ima prostora za napredak, potrudićemo se da naredna bude bolja.

Zadovoljan je Vučević kako je igrao tokom sezone.

Za visokog igrača je, smatram, još teže da se prilagodi, često treba i više vremena. Mislim da sam se sve bolje igrao kako je sezona odmicala. Mislim da sam individualno imao dobru i plej-of seriju. Može, naravno, bolje, ali kada se sve sabere – dosta dobra sezona za mene – zaključio je Vučević.

Što se tiče planova po završetku sezone…

Biću kratko u Čikagu, zatim sa porodicom idem na Floridu, da uhvatimo malo sunca – nema ga mnogo u Čikagu. Idemo onda u Crnu Goru da budemo sa porodicama. Nemamo precizne planove, ali lako je odmor isplanirati – ističe centar Bulsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter