0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDANOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Ponosan sam na sve što smo uradili, sledeća sezona najbolja u životu!

Objavljeno: 29.04.22 u 23:47

Srpski bek zadovoljan!

Igrao je Bogdan Bogdanović sjajno nakon februarske pauze, beležio je odlične brojke i pružao senzacionalne partije. Pomogao je Atlanti da se kroz plej-in turnir domogne doigravanja, gde su uspeli da ukradu jednu pobedu u seriji favorizovanom Majamiju. Srbin je sumirao utiske, a sudeći po izjavi, i više je nego ponosan na ostvareno.

Imam osećaj kao daće sledeća sezona biti najbolja u mom životu, stvarno. Želim da budem zdrav naredne godine, radiću dosta na svom telu – rekao je Bogdan Bogdanović.

Kada je reč o prošloj sezoni, Bogdan je rekao sledeće.

Ponosan sam na sve što smo uradili, važno je biti u plej-ofu iako nismo dobili ono što smo očekivali, pogotovo nakon svega urađenog prošle sezone. Ovo je za ans novi izazov, dobro iskustvo, a Hit je prošle sezone ispao u prvoj rundi pa su u ovu ušli spremni. To možemo da uzmemo kao primer i motivaciju. Mlad smo tim, ambiciozan – zaključio je Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter