1
Boks

FOTO: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

VELJKO PONOVO BOKSUJE: Neporaženi kruzeraš u Turskoj juri 11. profesionalnu pobedu! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.22 u 11:50

Novi izazov za srpskog boksera.

Istinski bokserski spektakl očekujen nas 14. maja u Istanbulu, a Veljko Ražnatović (25) će biti deo gala večeri „Green Gold Night“ u Turskoj.

Neporaženi srpski kruzeraš će 11. put ući u profi ring i boriće se u bici koja će biti uvodna za megdan večeri između izazivača i osvajača svetskih titula, Avnija Jildirima i Jusufa Kangula.

FOTO: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Veljkov cilj posle duge pauze je jasan – pobeda koja će ga podići na listi najboljih svetskih kruzeraša i time mu stvoriti šansu da se u skorijoj budućnosti bori za šampionski pojas.

Ono što sam obećao, polako ostvarujem. U budućnosti ću se boriti van Srbije, a ovde ću se vratiti kada bude došao red na borbu za titulu. „Fajt kard“ iz Istanbula garantuje da će biti spektakularno veče u Turskoj, svi borci su top. Što se mene lično tiče, mnogo se radujem novom megdanu, predugu pauzu sam napravio. Verujem u trijumf, spremao sam se pakleno i još se spremam za takav ishod – poručuje neporaženi kruzeraš Ražnatović.

Inače, Veljko još uvek ne zna za poraz, slavio je deset puta, a od toga sedam mečeva je završio nokautom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter