0
Fudbal

France player Patrice Evra, right in action against Serbia's Milos Krasic, left, during their World Cup 2010 qualifying soccer match between Serbia and France, at Belgrade, Serbia, September 9, 2009..Starsportphoto/Srdjan Stevanovic©

‘PRODAVAO SAM DROGU KAKO BIH PREŽIVEO’: Evra šokirao pričom o svom detinjstvu, francuski as iskren do koske!

Objavljeno: 28.04.22 u 13:24

Takve stvari su ga ojačale.

Nekadašnji as Mančester junajteda Patris Evra u razgovoru za ‘BBC’ izneo je neke nepoznate detalje iz svog života koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Evra se osvrnuo na svoje detinjstvo i otkrio šta je sve morao da radi kako bi preživeo.

Ne stidim se da priznam kako sam se godinama osećao kao kukavica jer to nisam smeo da saopštim svetu. Bilo je to nešto što mi je pritiskalo grudi. Ali, ja to nisam uradio zbog sebe, već zbog svoje dece – započeo je Evra i potom dodao:

– Prodavao sam drogu kako bih preživeo, prosio i radio u jednoj prodavnici.

Nastavio je Evra tužnu priču:

Kada bi pao mrak, odlazili smo do obližnjeg Mekdonadlsa i iz kontejnera jeli ostatke big mekova. Fudbal me je spasio. Sećam se kada sam išao na svoje prvo putovanje sa 17 godina u Italiju, pozvao sam majku i rekao joj: ‘Ovo je raj. Ljudi nam služe hranu. S jedne strane imamo kašiku i nož, a sa druge viljušku’. Nikada to neću zaboraviti – navodi bivši francuski fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter