0
Domaći fudbal

Bogdan Stamenkovic (D) Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ODLIČAN FUDBAL GLEDAMO OVOG PROLEĆA: Drama puna preokreta u Surdulici, niko neće lako odustati od opstanka! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.22 u 18:13

Podela bodova na Maloj bombonjeri!

Fudbaleri Radnika i Metalca podelili su bodove u okviru treće runde plej-aut zone, a konačan rezultat je bio 3:3, ovo je ujedno čini i najefikasnijom utakmicom dosadašnjeg toka doigravanja. Meč je bio pun sjajnih poteza, nekoliko malo jačih duela, ali većih problema u malom spektaklu na jugu nije bilo.

Do prednosti su domaći stigli već u drugom minutu utakmice, kada je Nemanja Subotić savladao Dušana Markovića, a golman gostiju prilikom duela je ostao na zemlji. Damjan Krajišnik je u 27. minutu poravnao rezultat sjajnim golom i tako obezbedio egal na poluvremenu. U nastavku su gosti došli do prednosti preko NemanjeStojića. Potom je u svega tri minuta došlo do preokreta, najpre je Subotić drugi put bio precizan, Miloš Spasić potom donosi prednost domaćima.

Imao je Radnik tri boda u džepu, ali je nakon sjajnog udarca gostiju lopta pogodila stativu, a na pravom mestu bio je Nikola Grbović, koji postavlja konačan rezultat. Ovo je treći remi Radnika u isto toliko utakmica u plej-autu, dok je Metalac i dalje takođe bez trijumfa, pa je poslednjoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter