0
Evrokupovi

Džordan Henderson (FOTO: Starsport)

KAPITEN LIVERPULA SVE IZNENADIO: Crveni pobedili Viljareal, a onda je usledila njegova poruka – ‘Biće teško’

Objavljeno: 28.04.22 u 08:51

Fudbaleri Liverpula savladali su Viljareal u prvom polufinalnom duelu Lige šampiona.

Crveni su na svom ‘Enfildu’ pobedili u prvom susretu sa 2:0 (0:0) i tako obezbedili veoma dobru zalihu pred revanš susret koji se u Španiji igra 3. maja.

Ekipa Jirgena Klopa je bila dominantna u svim segmentima i po svim parametrima, a njihov kapiten Džordan Henderson je posle susreta istakao da je ipak bilo potrebno sreće, da bi slavili.

– Veoma su organizovan tim i znali smo da će nam otežati posao. Bilo je važno da nastavimo i da verujemo da ćemo ih slomiti. Uradili smo to sa dva gola. Prvi je bio pomalo srećan. Dobra akcija, ali smo imali sreće, defanzivac i golman su zakačili loptu. Ipak, potrebno vam je sreće kada ekipa igra u tako niskom bloku. Postigli smo gol i digli publiku. Većinu utakmice, kontra presing je bio veoma dobar. Otežali smo im time posao, ali meč je i dalje živ i biće teško u Viljarealu, smatra Henderson.

Defanzivac Endrju Robertson istakao je da bi bilo dobro da je njegova ekipa postigla barem još jedan gol.

– Imali smo prilika u prvom poluvremenu, pokušavali smo da ih otključamo. Došli smo do ritma posle prvog gola i buka na stadionu bila je neverovatna. To nas je dovelo do drugog gola. Voleli bismo da smo dali još jedan, ali nismo primili gol, a dali smo dva, ne mogu da budem nezadovoljan. Ovo je polufinale Lige šampiona. Ako ne možete da trčite 90 minuta u ovoj vrsti utakmice, kada ćete? Naš intenzitet je bio jak u poslednjih par mečeva. Imali smo paklen raspored, ali uživamo u svemu. Ima još posla, ali smo svi srećni, rekao je reprezentativac Škotske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter