0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

GLEDAĆE SE GEGENPRES JOŠ NA ENFILDU: Klop potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpulom!

Objavljeno: 28.04.22 u 17:47

Ogroman potpis sa Redse!

Posle pobede rezultatom 2:0 nad Viljarealom sinoć, u sklopu polufinala Lige šampiona, i gotovo sigurnog novog finala za klub iz Mersisajda, još dobrih vesti stiže za navijače Liverpula. Naime Jirgen Klop, čovek koji je vratio Redse na staze stare slave, još četiri godine minimalno će biti odan najtrofejnijem klubu sa Ostrva u evropskim okvirima.

Dugo je bilo rasprave da li Klop želi da ostaje na Enfildu, ali borba za četiri pehara ove sezone, kao da mu je dala energetski bust, pa Nemac ostaje na kormilu Liverpula do 2026. Pored osvojenog Liga Kupa, na meti su još Premijer liga, Liga šampiona kao i finale FA kupa.

Klop je u Liverpul stigao u oktobru 2015. godine kao zamena za Brendana Rodžersa. Od tada, Redsi su osvojili veliki broj trojefa, uključujući i Ligu šampiona, Superkup Evrope, Svetsko klupsko prvenstvo, Premijer ligu, Karabao kup, a po jednom su gubili finala Lige Evrope i Lige šampiona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter