0
Fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

FUDBALSKI SVET JE U ŠOKU: Preminuo najpoznatiji fudbalski agent na svetu!

Objavljeno: 28.04.22 u 13:59

Danas je preminuo jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera, Mino Rajola.

Šokantna vest je ovog četvrtka potresla čitav fudbalski svet. U 54. godini nakon kraće bolesti preminuo je možda i napoznatiji fudbalski agent na svetu, Mino Rajola.

Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo 12. januara, kada je morao da se podvrgne operaciji. Tada su njegovi najbliži saradnici saopštili da je sve u redu, i da nema razloga za panikom, da bi ‘Bild’ potom javio da je život čuvenog fudbalskog agenta ugrožen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)


Brojni svetski fudbaleri su bili njegovi ‘klijenti’, kao što su Zlatan Ibrahimović, Erling Haland, Pol Pogba i mnogi ostali…

Uoči svagog prelaznog roka, sve oči su bile uprte u Rajolu koji je ‘zastupao’ samo igrače koji pripadaju svetskoj klasi. Tokom leta 2018. godine, Rajola je na transferima inkasirao 31 milion evra.

Rajola je završio pravni fakultet, govorio je čak sedam jezika, a to su: italijanski, holandski, engleski, nemački, španski, francuski i portugalski.

Prvi veliki transfer u njegovoj ‘režiji’ bio je prelazak Pavela Nedveda iz Sparte u Lacio, sada već davne 1996. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter