0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Vozdovac v Napredak Krusevac Beograd, 27.04.2022. foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

ZMAJEVI RUTINSKI PROTIV NAPRETKA: Ubedljiva pobeda Voždovca! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.22 u 18:49

Lintini izabranici ‘jurišaju’ ka Evropi!

Raspored trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije spojio je ekipe Voždovca i Napretka iz Kruševca. Domaćin je na ‘Krovu‘ slavio sa ubedljivih 3:0. Zmajevi su pitanje pobednika rešili već u prvom delu susreta.

Napadačka igra Voždovca, baš onako kako zahteva šef stručnog štaba, Aleksandar Linta. Kontrolisao je domaćin dešavanja na terenu, a namere su konstatno bile ofanzivne prirode. U svakoj prilici Voždovac je tražio šansu da ugrozi gol gostujućeg sastava.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Vozdovac v Napredak Krusevac
Beograd, 27.04.2022.
foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Prvi pogodak viđen je u 21. minutu meča. Crnogorski defanzivac, Miloš Milović, postigao je četvrti ovosezonski pogodak u elitnom rangu srpskog fudbala.

Zmajevi nisu odustajali od svog sistema igre. Domaćin je hrabro napadao, a to se isplatilo već 120 sekundi kasnije. U strelce se ovog puta upisao mladi Aleksandar Ćirković.

Nije Napredak uspeo da se odupre naletima ekipe iz prestonice Srbije. Fudbaleri Voždovca nisu čekali, konstatno su bili usmereni ka golu rivala. Đak omladinske škole Crvene zvezde, Miloš Pantović, pokazao je još jednom talenat koji poseduje i presudio Napretku pogotkom u 28. minutu.

Rezultat se do kraja susreta nije menjao. Voždovac je na rutinski način odrađivao posao. Bez obzira na rezultatski zaostatak, ekipa Zorana Milinkovića nije bila značajno opasna po gol domaćeg sastava.

Voždovac je sada ponovo zauzeo četvrto mesto na tabeli. Zmajevi nastavljaju borbu za evropsku scenu, a glavni konkurent je Radnički iz Niša. Obe ekipe imaju po 47 osvojenih bodova, dok svoju šansu čeka šestoplasirani TSC sa tri boda manje.

Zmajeve naredne nedelje upravo očekuje susret sa ekipom iz Bačke Topole, koja je danas ubedljivo poražena od Partizana. Napredak u narednom kolu dočekuje crno-bele u Kruševcu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter