1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽARKO LAZETIĆ: ‘Taj slobodan udarac… To sam video samo kod Mesija i Natha!’

Objavljeno: 27.04.22 u 19:48

Ubedljiv poraz TSC-a u Beogradu!

Fudbaleri Partizana su u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije savladali ekipu TSC-a – 4:1 (2:1). Po završetku meča oglasio se šef stručnog štaba ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić. Stručnajk je prvo prokomentarisao sjajan pogodak Bibrasa Natha.

-Taj slobodan udarac… Mnogo težak udarac, to je indvidualni kvalitet. Video sam to kod Mesija i Natha – kazao je Lazetić za TV Arena Sport i nastavio:

-Mi smo mnogo radili i mnogo prosipali. Mora da se popravi dosta toga. Pre svega u odlučnosti i realizaciji, ali i u tim naivnim golovima koje primamo. Timovi kao što su Partizan to koriste. Šta naprave – daju golove.

Lazetić se osvrnuo i na činjenicu da TSC u Beogad nije stigao u najjačem sastavu.

-Mi smo bili i oslabljeni. Povredio se sada i Nemanja Petrović, nadamo se da ćemo biti kompletni do sledeće nedelje – podvukao je Žarko Lazetić.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter