0
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers-Okupljanje Kosarkaske Reprezentacije Srbija Stefan Bircevic Beograd, 02.18.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Nastavlja se dominacija Stefana Birčevića! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.22 u 17:50

Istorijska sezona!

Kluž je na svom parketu porazio Krajovu u ovkiru domaćeg prvenstva, nakon produžetka rezultatom 100:97.

Za najkorisnijeg igrača susreta izabran je Stefan Birčević koji je odigrao još jedan fenomenalan meč u Klužu i imao dabl-dabl učinak od 27 poena i 11 skokova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania)

Kluž je vodio gotovo tokom cele utakmice, ali je u poslednjem kvartalu imao blaži pad koji je rezultirao povratkom Krajove i triler završnice, te je meč morao da bude rešen u produžetku. Tamo je bolji ritam nametnuo domaći tim i pobedio sa 8:5 u dodatnim minutima.

Birčević i drugari su najbolji tim Rumunije sa 27 pobeda ove sezone i samo dva poraza, drugoplasirani Voluntari ima šest neuspeha ove sezone, a trećeplasirana Oradea sedam.

Putem plej-ofa će tim Mihaja Silvasana pokušati da dođe do novog šampionskog trofeja nakon istorijske sezone u kojoj su kao kvalifikanti stigli do četvrtfinala Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter