0
Domaći fudbal

El Fardou Ben Nabouhane (C) scores the goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Cukaricki Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POLUVREME NA ‘MARAKANI’: Lažnjak, pa sjajna završnica Bena za vođstvo Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.22 u 19:26

Minimalna prednost crveno-belih!

U okviru 3. kola plej-of faze elitnog ranga srpskog fudbala, Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić‘ dočekala Čukarički. Utakmica je počela u terminu od 18 časova i 30 minuta, a domaćin nakon prvog dela igre vodi sa 1:0.

Zvezda je kontrolisala igru tokom celog poluvremena. Posed lopte bio je na strani izabranika Dejana Stankovića. Crveno-beli su konstatno organizovali napade i pokušavali da ugroze gol Brđana. Čukarički je defanzivno izgledao vrlo organizovano. Nije domaćin lako stvarao prilike, a najbolju je propustio Milan Pavkov. 

Nakon udarca iz ugla Pavkov je bio najviši u skoku. Mićović je loše procenio loptu, Pavkov je šutirao glavom i pogodio stativu. Nastavila je Zvezda sa pritiskom. Visok presing nije dozvoljavao gostima da iznesu loptu na protivničku polovinu.

Brđani su ozbiljno zapretili kada je Stefan Kovač napravio solo prodor, ali njegov udarac po zemlji je završio pored stative. Miladin Stevanović je na odličan način izveo slobodan udarac, ali usledila je intervencija Milana Borjana.

Aktuelni šampion Srbije je do prednosti došao u finišu prvog dela igre. Lopta je u kaznenom prostoru stigla do El Fardu Bena, usledio je fenomenalan ‘lažnjak, pa potom rutinska završnica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter