0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 21: James Gist (L) of Crvena Zvezda in action against Joel Bolomboy (R) of CSKA Moscow during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 25 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and CSKA Moscow at Stark Arena on February 21, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NOVI PROBLEMI: CSKA zvao igrača da se vrati i tražio novac – on odbio zahtev kluba

Objavljeno: 27.04.22 u 13:57

Nastavljaju se problemi zbog ratnih sukoba u Ukrajini, koji se odražavaju na sport.

CSKA iz Moskve tražio je od Džoela Bolomboja da se vrati u klub, što on nije želeo da prihvati. Ovaj igrač je 28. februara napustio klub zbog dešavanja u Ukrajini, a potpredsednica Armejaca Matalija Furajeva je poslala mejl u kome traži da se do prvog maja vrati u klub i uplati određenu sumu novca.

Bolomboj je objavio ovaj mejl na Instagramu i napisao da je već rekao predstavnicima kluba kako ne želi da se vrati.

– Ne pada mi na pamet! Već sam vam rekao da se ne vraćam. Način da igrači urade ono što vi želite jeste da im zapretite i da ih kažnjavate. Rekli ste i meni i čitavoj ekipi da možemo da odemo i imali ste razuma kada je eskalirala situacija između Rusije i Ukrajine, napisao je Bolomboj.

Inače, ovaj košarkaš je rođen u Donjecku, a sa CSKA je osvojio Evroligu 2019. godine i dva puta bio šampion VTB lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter