1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE BILO TAKO ČUDESNO: Miško Ražnatović dao odgovor koji su mnogi čekali – evo kako je Zagorac otišao u NBA ligu!

Objavljeno: 27.04.22 u 10:20

Briljirao je u dresu Mege, a onda se uputio u NBA.

Najpoznatiji košarkaški menadžer u Evropi, Miško Ražnatović, nedavno je gostovao u podkastu ‘Inkubator’ i tom prilikom govorio o brojnim temama, naravno košarkaškim.

Poznati košarkaški agent je objasnio kako je sadašnji kapiten Partizana Rade Zagorac otišao iz Mege u najjaču košarkašku ligu na svetu.

Kosarka ABA League season 2017-2018
Crvena Zvezda v Mega Bemax
Misko Raznatovic
Beograd, 04.09.2017
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Podsetimo, Zagorac je 2016. godine izašao na NBA draft i tom prilikom odabran je kao 36. pik od strane Memfis Grizlisa.

– Zagorac je imao sjajnu sezonu u Megi pre drafta. Mega je osvojila Kup sa mladim i slabim timom, igrala je u finalu ABA lige, pobedila je Budućnost u polufinalu sa Zagorcem koji je imao indeks 40. Bio je veliki interes za njega. Nije bilo tako čudesno, volšebno ili tako god – rekao je Ražnatović i potom dodao:

– Nažalost, ta karijera se nije odmotala kako smo očekivali. Kada nema sjajnu sezonu sada, ljudi ne mogu to da shvate. Savetujem im da pogledaju mečeve iz sezone u kojoj je draftovan i sve će im biti jasno – poručuje Ražnatović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Ali košarka se igra sad, a ne u prošlom vremenu, bio sam najbolji basketaš, 80-ih godina,, to je samo lepa uspomena,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter