0
Košarka

FOTO: Miami HEAT/Twitter

NBA: Bogdan se povredom oprostio od ove sezone, Morant uz zvuk sirene rešio meč! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.22 u 08:51

Majami se plasirao u polufinale istočne konferencije pošto je sinoć pobedio Atlantu rezultatom 97:94, odnosno sa 4:1 u seriji.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije se sinoć našao na parketu zbog povrede, a igrač od kog se najviše očekivalo, Trej Jang, nije bio na svom nivou. On je meč završio sa 11 poena, uz osam skokova i šest asistencija.

Atlanta je imala napada za produžetak, ali Hoksi su očajni organizovali napada, u kojem nisu ni uspeli da upute šut ka košu. Majami je predvodio Viktor Oladipo sa 23 poena uz tri asistencije i ukradene lopte, dok je centar Bem Adebajo meč završio sa 20 poena i 11 skokova, a Tajler Hiro ubacio je 16 poena.

U poraženoj ekipi istakao se Diandre Hanter sa 35 poena i 11 skokova. Majami u narednoj rundi igra protiv pobednika serije FiladelfijaToronto, a šesta utakmica na programu je u noći između četvrtka i petka. Filadelfija trenutno vodi sa 3-2.

Memfis se nalazi na korak polufinala pošto je poveo sa 3:2 u seriji protiv Minesote.

Sinoć je viđena jedna vrlo zanimljiva odluka, a heroj Memfisa je Dža Morant koji je za pobedu pogodio u zadnjoj sekundi – 111:109. Morant je ujedno bio i najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 30 poena, uz 11 skokova i devet asistencija, dok je Bejn ubacio 25 a Klark 21 poen.

Karl-Entoni Tauns se istakao kod Minesote imao 28 poena i 12 skokova, Edvards je dodao 22, Rasel je imao 12, a Prins 10.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter