0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Cukaricki Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

EVO KAKO JE KOVAČ NALETEO NA BORJANA, NEOPREZAN START I IZBEGNUTA KATASTROFA: Mogao je Zvezdin kapiten na dužu pauzu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.22 u 21:23

Vrlo neoprezno!

Fudbaleri Crvene zvezdu su danas od 18.30 na svom stadionu dočekali ekipu Čukaričkog, u okviru 3. kola plej-of faze Superlige Srbije. Izabranici Dejana Stankovića su u ovaj meč ušli kao drugoplasirani, jer je Partizan ranije danas savladao ekipu TSC-a, pa je sa utakmicom više, imao i bod više.

Crvena zvezda slavila je minimalnim rezultatom, a strelac i heroj bio je El Fardu Ben u samoj završnici prvog poluvremena. Ipak, najviše uzdaha izazvao je detalj sa samog kraja meča, kada je Kovač naleteo na Milana Borjana i tom prilikom ga nehotice povredio. Delovalo je kao da će kapiten beogradskih ‘crveno-belih’ da napusti meč, ali je Borjan odlučio da nastavi utakmicu, što je navijačim domaćeg sastava izmamilo osmehe.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter