0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde Donald Mitchell Glenn Novi Sad 07.03.2018 Stadion Karadjordje foto : Nenad Mihajlovic

DOŠAO DA PODRŽI BIVŠE SABORCE: Moćne reči Donalda, ovaj fudbaler ga je posebno oduševio – ‘Izrastao je u fenomenalnog igrača!’

Objavljeno: 27.04.22 u 09:21

Fudbalere Crvene zvezde juče je na treningu posetio Mičel Donald, fudbaler koji je u ovom klubu ostavio veliki trag.

Neko ko je vrlo rado viđeno lice za sve zvezdaše je Mičel Donald, a nekadašnji kapiten kluba je posetio trening pulena Dejana Stankovića i pružio im podršku pred najvažnije mečeve koji ih čekaju do kraja sezone.

Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama. Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu i pružiti timu maksimalnu podršku kako bi ostvarili novu pobedu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u sredu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je – počeo je Donald.

Fudbal Super liga season 2016-2017
Vojvodina v Crvena Zvezda
Mitchell Donald
Novi Sad, 08.03.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Stameni vezni fudbaler dres Crvene zvezde nosio je od avgusta 2015. do avgusta 2018, čak tri godine i za to vreme odigrao 107 utakmica, postigao 14 golova i stigao da ponese kapitensku traku.

Klub radi odlično, primetno je da se iz sezne u sezonu sve više podiže lestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, što je dokaz da klub radi sjajno. Tu je Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov… Poznajem i Popovića, bili smo oko mesec dana u klubu zajedno, sećam se i malog Erakovića, bio je na pripremama sa nama, sada je izrastao u fantastičnog igrača. Takođe i Nikolić je često trenirao sa nama kao jedan od najvećih talenata iz škole, golman Gordić. Naravno i Milijaš, legenda kluba, sada je u stručnom štabu. Lepi dani kojih se uvek rado setim – podvukao je Donald.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter