0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona from left Nick Calathes Pierre Oriola Cory Higgins Nikola Mirotic Alex Abrines Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BARSA NA KRILIMA MIROTIĆA VRATILA MINI BREJK: Olimpijakos slavio u gostima!

Objavljeno: 27.04.22 u 23:23

Slavili gosti!

Košarkaši Olimpijakosa slavili su na gostujućem terenu protiv ekipe Monaka rezultatom 83:87. Monako je uspeo da smanji prednost u poslednjoj deonici, ali je grčki klub uspeo da iskontroliše utakmicu do samog kraja i zasluženo vodi sa 2:1 u seriji. Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je preiskusni Kostas Slukas sa 21 poenom, Vezenkov je ubacio 17 poena i uhvatio devet skokova, dok je Volkap dodao 13 poena. Kod poraženog tima istakli su se Bejkon sa 23 i Tomas sa 15 poena.

Barselona je uspela da vrati ‘mini brejk’ i sada povede u seriji sa Bajernom iz Minhena. Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa su ključnu prednost napravili u prvom poluvremenu utakmice. Konačan rezultat bio je 66:75, a daleko najbolji akter meča bio je Mirotić sa 25 postignutih poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter