1
Domaći fudbal

Aleksandar Katai i Djordje Gordic Mladost - Crvena Zvezda Superliga Super liga Srbije 21.11.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

JOŠ JEDAN SRBIN ODLAZI U PREMIJER LIGU: Na pomolu nova ‘bomba’ u Superligi Srbije, fudbaler Mladosti pred transferom karijere!

Objavljeno: 27.04.22 u 11:23

Ovo bi bio zaista veliki transfer.

Fudbaler Mladosti iz Lučana Đorđe Gordić nalazi se pred transferom karijere pošto bi mogao na kraju sezone da obuče dres Mančester sitija, saznaje Telegraf.

Ukoliko se ovaj transfer realziju na račun ekipe iz Lučana trebalo bi da ‘legne’ oko tri miliona evropskih novčanica, a sigurno je da će 17-godišnji fudbaler biti prosleđen na neku od pozajmica.

Sa mnogim igračima je bio takav slučaj, kao što su Luka i Ivan Ilić, Slobodan Tedić i Filip Stevanović. Jasno je koliko je jaka konkurencija u prvom timu Mančester sitija, pa će pomenuti fudbaleri prvo morati da se dokažu na pozajmicama da bi dobili poverenje trenera.

Djordje Gordic Super liga Srbije, Mladost – Partizan, Lucani, Srbija 18.5.2021. Maj 18. 2021. foto: Miroslav Todorovic Tosa/STARSPORT

Gordića su mediji već povezivali sa Crvenom zvezdom i Partizanom, dok je interesovanje za mladog fudbalera pokazao i Klub Briž.

I trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović rekao je juče posle utakmice u Lučanima da se radi o izvanrednom igraču,

– On je jedan izvanredan igrač. Čuo sam da je potpisao ugovor sa nekim klubom i želim mu puno sreće. Takav igrać i zaslužuje da ima jednu veliku karijeru – poručuje Lalatović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Za pocetak da se decak osisa, onda svako jutro uz chimbur malo slaninice,tost i u dodatku sira i prsute… E, onda dodatni dzim,sve da dobije koji kilo misica. Talentovan je, naravno, kao i svi navijaci Partizana! Cudno, ali tako je. Lici mi na Dragana Cirica, nekadasnjeg igraca Partizana i Barcelone!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter