0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

ŠEK I DONČIĆ NAPRAVILI ŠOU ZA PAMĆENJE: ‘Naučiću te psovke na slovenačkom neki drugi put!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.22 u 23:50

Luka dominira na terenu!

Košarkaši Dalas Mavriksa savladali su Jutu sa 102:77, pa tako poveli sa 3:2 u seriji. Pitanje pobednika se nije dovodilo u pitanje. Dalas je dominirao pred više od 20 hiljada domaćih navijača. Luka Dončić se izdvojio kao glavni krivac za poraz Jute! Slovenac je ubacio 33 poena, uz 13 skokova i pet asistencija.

Iz studija ESPN-a po završetku meča javili su se Čarls Barkli i Šekil O’Nil koji su razgovarali sa Lukom Dončićem.

-Prvi meč je bio malo težak, ali ne radi se o meni. Ovaj tim je poseban, naša odbrana je bila fenomenalna. Mislim da smo igrali najbolju odbranu ove sezone i ništa nije još gotovo, moraćemo da igramo i dalje ovakvu odbranu – kazao je Dončić.

Čarls Barkli je iz studija poručio da Kid radi sjajan posao, a Luka je krenuo da hvali svog trenera.

-On je sjajan cele sezone. Radi fenomenalan posao sa svima, priča sa svima i naša odbrana je bolja ove sezone. Zato smo dobili mnogo utakmica i zato mnogo cenim ono što je uradio, posebno u te prve tri utakmice. Ja se nikad nisam brinuo, mislim da imamo sjajan tim i ako neko odsustvuje, onda sleći čovek istupa i imamo takav mentalitet. Verujem mom timu, imamo sjajne igrače, sjajne ratnike i nisam zabrinut – poručio je Slovenac.

Šekil O’Nil nije hteo da čestita na slovenačkom, kako ne bi pogrešio kao kada je razgovarao sa Jokićem. Upitao je Luku kako se kaže ‘veoma dobro’ na njegovom jeziku.

-Zelo dobro, to znači veoma dobro. Naučiću te psovke drugi put –  dodao je Dončić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter