0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

RADNIK IZ SURDULICE IZDAO SAOPŠTENJE: ‘Niko nam se nije obratio – Žestoko se protivimo širenju insinuacija!’

Objavljeno: 26.04.22 u 15:37

Oglasio se i Radnik!

Pojavila se informacija da je pod istragom duel Novog Pazara i Radnika. Taj meč je tim iz Surdulice dobio sa 2:0, a sumnja se u regularnost same utakmice. Upravni odbor Radnnika iz Surdulice danas je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

‘Uprava FK Radnik oštro osuđuje plasiranje nekih neproverenih medijskih navoda koje ovih dana baca sumnju na utakmicu koja je odigrana 11.04.2022 na stadionu u Surdulici između FK Radnik i Novog Pazara i obaveštava javnost da nam se niko iz Fudbalskog Saveza Srbije nije obratio nikakvim dopisom vezano za ovaj slučaj za koji smo saznali iz medija.

Stojimo na raspolaganju i žestoko se protivimo širenju insinuacija i nedokazanih navoda u vezi našeg kluba.’ – između ostalog stoji u saopštenju FK Radnik iz Surdulice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter