2
Domaći fudbal

grobari jug navijaci Partizan - Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘NEĆEMO TOLERISATI OVAKVE ISPADE’: Igrači Partizana ostavljeni na cedilu, Grobari ne dolaze na sutrašnju utakmicu protiv TSC-a!

Objavljeno: 26.04.22 u 22:18

Još vrlo malo je ostalo do kraja sezone, Partizan se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa dva boda manje u odnosu na Crvenu zvezdu.

Crno-belima je sada potrebna podrška navijača kao nikada do sad, međutim Grobari su odlučili da ne budu sutra uz svoje miljenike na utakmici 33. kola Superlige Srbije protiv TSC-a.

Najvatrenije pristalice kluba iz Humske ulice najavile su bojkot tog meča, zbog lošeg termina utakmice, a njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije Arena Sport. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14:00 časova.

Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve “ispade” i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne za pune džepove i programske šeme – piše u saopštenju navijača Partizana.

Podsetimo, utakmica između Partizana i TSC-a igra se sutra u Humskoj ulici od 14 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. FKP je morao da odbije da igra utakmiu u ovkvom terminu. I nepristojno je daseklubovima diktira morbidna satnica jer se fudbal ipak ne igra za progr. shemu Arene. Ovo je krajnji bezobrazluk i podcenjivanje

    partizana. Ali minavijaismo jednako ljuti i na fukare iz uprave kluba. Da, to su jadni fukljosi koji tako snishodljivo sve prihvataju da ne znaju reci ne. Takvi se kod naszovu kurvama i prodanim dusama. Zao nam je igraca, ali sto je dosta dosta je.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter