0
Dejvis kup

Viktor Troicki 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEĆE BITI LAKO: Troicki nije zadovoljan žrebom, veruje da Srbija može da prođe grupnu fazu!

Objavljeno: 26.04.22 u 18:21

Selektor Viktor Troicki nije zadovoljan žrebom.

Voljom žreba odlučeno je da Dejvis kup selekcija Srbije bude u Grupi B čiji je domaćin Valensija (Španija). Zajedno sa našom reprezentacijom u okviru Grupe B za plasman u finalnu nedelju u Malagi boriće se timovi: Španije, Kanade i Južne Koreje.

Selektor Dejvis kup selekcije Srbije Viktor Troicki žreb smatra teškim po Srbiju.

Tešku grupu smo dobili, definitivno dva jaka nosioca. Španija ima vrhunske igrače, pored Nadala i Alkaraza tu je i Bautista, Karenjo Busta, možda najjača reprezentacija trenutno. Takođe Kanada ako su u punom sastavu sa Šapovalovim i Ože Alijasimom je izuzetno jaka selekcija, igrali su finale pre dve godine, sigurno da neće biti lako. Ali i mi ako smo u punom sastavu, ako su svi momci zdravi i ako su u formi mislim da imamo jedan od jačih timova i smatram da možemo daleko da doguramo. Do septembra ima još da se igra i da igrači dignu forme, videćemo kako će se svi osećati, dobili smo rivale i možemo polako već da se spremamo za grupnu fazu u septembru u Valensiji. Dve ekipe prolaze dalje i nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo tu grupnu fazu, ali neće biti lako definitivno – istakao je selektor Troicki.

Inače, mečevi u grupi na programu su od 14. do 18. septembra, dok se nokaut faza takmičenja igra od 23. do 27. novembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter