0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ VIKAO NA MOMKA KOJI SKUPLJA LOPTE, ALI POSLE JE USLEDILO IZVINJENJE: Šmekerski potez bivšeg selektora Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.22 u 21:50

Tenzije i emocije tokom derbije su učinile svoje!

U okviru plej-ofa nacionalnog prvenstva Izraela, odigran je derbi Tel Aviva između Makabija i Hapoela.Ponos Izraela‘ je razbio rivala sa 5:0. To je ujedno najubedljivija pobeda Makabija od kada na njihovoj klupi sedi Mladen Krstajić. Na utakmici se istakao i srpski napadač Đorđe Jovanović, koji je u mrežu rivala poslao dve lopte.

Tokom meča došlo je do situacije gde jedan od skupljača lopti nije pratio igru, te nije na vreme dodao loptu igračima prilikom izvođenja auta. Krstajića je to iznerviralo i vikao je na mladića. Bivši selektor Srbije je po završetku meča napravio gospodski gest, pa je pred kamerama uputio javno izvinjenje momku.

-Prva stvar, izvinjavam se zbog reakcije koja je bila glupa. Ti bi bio naš najbolji igrač na derbiju, izvini – rekao je Krstajić, pa se osvrnuo na utakmicu.

– Izvanredna utakmica, koju je bilo teško igrati posle dva poraza, ali momci su pokazali snažan karakter. Sve je na kraju ispalo kako smo se nadali. Bio sam akter derbija u Srbiji, znam koliko tenzije nose ovakvi dueli, a voleo bih ako bismo mogli uvek da igramo ovako – zaključio je Mladen Krstajić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Bijeljina (@sportbijeljina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter