0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal from left Filip Djuricic Filip Kostic Sergej Milinkovic-Savic Milan Gajic Aleksandar Mitrovic Dusan Vlahovic Uros Spajic Nikola Milenkovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

HOROR POVREDA: Srpski reprezentativac pokidao ligamente kolena – Ništa od puta u Katar! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.22 u 13:23

Jako loše vesti!

Srpski štoper Uroš Spajić dugo će odsustvovati sa terena, jer je prema prvim informacijama pokidao ligamente kolena. On je sinoć u dresu Kasimpaše igrao fenomenalno, upisao asistenciju i bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu, ali ga povreda ipak nije zaobišla.

Naime, on je prilikom jedne veoma rutinske intervencije, uspeo da pokida ligamente kolena i tako definitivno okonča ovu sezonu. Kako se Mundijal odžava krajem ove godine, postoji nada da će se vratiti, ali je realnost da će sjajni štoper Svetsko prvenstvo u Kataru gledati iz svog doma.

https://twitter.com/baristemurr/status/1518673288091910144

Spajić u Kasimpašu stigao u junaru ove godine kao slobodan igrač, nakon što mu je istekla saradnja sa Krasnodarom!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter