0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ANĆELOTI ZABRINUT: ‘Blizu smo još jednog finala, ali igramo protiv veoma jakog tima!’

Objavljeno: 26.04.22 u 12:52

Spektakl u Mančesteru!

Na stadionu ‘Etihad‘, u utorak od 21 čas, na programu je prvi polufinalni susret ovosezonske Lige šampiona. Fudbaleri Mančester Sitija dočekuju Real Madrid. Domaćin važi za favorita, ali ‘kraljevski’ klub je u prethodnim rundama pokazao da je uvek neugodan rival. Najtrofejniji evropski klub je pretnja za sve timove i kada na papiru nema najkvalitetniji tim.

Uoči duela u Mančesteru, oglasio se šef stručnog štaba Reala, Karlo Anćeloti.

-Blizu smo još jednog finala najvažnijeg takmičenja na svetu i zabrinuti smo jer ćemo igrati protiv veoma jakog tima. Navikli smo na to jer smo u Ligi šampiona već igrali sa teškim rivalima i u osmini finala i u četvrtfinalu i sada u finalu. Svi oni su bili favoriti da osvoje takmičenje. Dobili smo ih i nastavićemo da se borimo – kazao je Anćeloti.

U slučaju da za vikend savladaju Espanjol, fudbaleri Reala će već tada osigurati titulu šampiona Španije.

-Ne mislimo o suboti. Blizu smo da osvojimo La Ligu i probaćemo da to i uradimo u subotu na našem stadionu. srećni smo jer možemo da osvojimo prvenstvo mesec dana pre kraja. Sada imamo ovaj meč i zbog njega smo srećni. Dva tima su u polufinalu i niko nije očekivao da oni budu tu, Viljareal i Real. Favoriti su bili PSŽ, Čelsi, Liverpul i Siti. Srećni smo što smo ovde. Ono što mogu da vam kažem da će se Real uvek takmičiti, tako će biti u utorak i tako će biti sledeće nedelje – zaključio je trofejni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter