0
Fudbal

Fudbal Soccer Press and Training reprezentacije pred mec sa Ukrajina Ukraine Nenad Bjekovic Stara Pazova, 16.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

FUDBALSKI SAVEZ DOBRO POSLUJE: Održana sednica Izvršnog odbora u Staroj Pazovi, ove odluke su najvažnije!

Objavljeno: 26.04.22 u 18:50

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao Nenad Bjeković, zamenik predsednika FSS.

Sledeće odluke su najvažnije:

Godinu je obeležio plasman naše najbolje reprezentacije na Prvenstvo sveta u Kataru, a dobrim rezultatima mogu da se pohvale i mnoge druge selekcije iz sistema Fudbalskog saveza. Kadetska reprezentacija ostvarila je plasman na Prvenstvo Evrope u Izraelu, ženska „A“ selekcija praktično je obezbedila baraž za plasman na Prvenstvo sveta koje se održava na Novom Zelandu. Brojne druge aktivnosti obeležile su veoma uspešnu godinu za nama. Tim povodom usvojen je Izveštaj o radu IO FSS za 2021. godinu i predlaže se Skupštini FSS da isti usvoji.

Sa dobrim rezultatima na terenu, zabeleženo je i dobro poslovanje Fudbalskog saveza. Usvojen je Finansijski izveštaj i pripadajući Izveštaj nezavisnog revizora za 2021. godinu, predlaže se Skupštini FSS da iste usvoji.

Usvojen je Nacrt pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača, koji ide na javnu raspravu naredne dve nedelje, a usklađen je sa novim Pravilnikom FIFA iz te oblasti. Usvojena je Informacija o novom Pravilniku UEFA o licenciranju i finansijskoj održivosti.

– Na predlog Takmičarske komisije FSS usvojena je odluka o uvođenju VAR tehnologije na predstojećim polufinalnim i finalnoj utakmici Kupa Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter