0
Domaći fudbal

Dragan Radojicic Vojvodina - Napredak, Superliga, Super Liga Srbije 17.4.2022. Novi Sad, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADOJIČIĆ NAJAVLJUJE KLJUČNI DEO SEZONE: U Nišu teže nego u Beogradu, posedujemo sve što treba!

Objavljeno: 25.04.22 u 18:45

Strateg Stare dame iskren!

Fudbaleri Vojvodine su u prošlom kolu na Krovu propustili priliku da naprave veliki iskorak u borbi za Evropu, pa će nakon poraza od Voždovca bodove tražiti u Nišu, protiv jednog od glavnih konkurenata za Evropu, Radničkog. Povodom toga za medije je govorio Dragan Radojičić, šef stručnog štaba Novosađana.

Očekuje nas još jedna teška utakmica u plej-ofu. U prošlom kolu mogli smo mnogo da dobijemo, ali na kraju smo napravili korak unazad. Sada ćemo pokušati da ostvarimo korak unapred – rekao je Radojičić na konferenciji za novinare pred duel protiv Nišlija.

Nadam se da ćemo u Nišu pokazati pravo lice, iako lično smatram da nas čeka teža utakmica od one u Beogradu. Ipak, ako hoćemo da dođemo do četvrtog mesta i Evrope, onda moramo da imamo veću koncetraciju, motivaciju i da svoj kvalitet pokažemo na svakoj utakmici, da sakrijemo svoje mane, a otkrijemo protivničke –  dodao je Radojičić.

Tvrdi da oni poseduju sve što treba za uspešan period.

Imamo sve što nam treba, da poboljšamo efikasnost i da želimo maksimalno to četvrto mesto, jer ćemo samo tako uspeti da ga se domognemo. Očekujem i reakciju svojih momaka posle poraza i da će biti pravi – rekao je Radojičić, koji je potom nastavio:

Trka za četvrto mesto biće neizvesna do kraja, tri ekipe imaju dva boda više od nas. Radnički, kao i svi ostali, ima želju da se plasira u Evropu i mi ćemo dati sve da im “otmemo” tu želju, a da nas približemo tom cilju. 

Samo ih pobeda zanima ističe.

Dva puta smo izgubili mečeve nakon što smo poveli, što mi se nikada u karijeri nije desilo, posebno ne na ovom nivou. Zato insistiram na većoj koncentraciji, jer nas je ona koštala da uzmemo makar po taj jedan bod kada smo gubili posle preokreta. Verujem da su moji momci sposobni, bili su jako motivisani na poslednjim treninzima. Imamo plan A i plan B, pa čak i plan C, tako da smo spremni za ovaj meč – zaključio je Radojičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter