0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Dusan Lajovic of Serbia returns the ball to Grigor Dimitrov of Bulgaria during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OD SJAJA DO OČAJA: Lajović se oprostio od Eštorila na samom startu!

Objavljeno: 25.04.22 u 22:22

Nalazi se u seriji loših rezultata!

Dušan Lajović nastavio je svoju ‘crnu seriju’ iz koje mora što pre da se izbavi. Trenutno 78. reket sveta sastao se na startu turnira u Eštorilu sa Francisom Tijafoom, teniserom iz Sjedinjenih Američkih Država.

Iako je Lajović odlično otvorio meč i slavio u prvom setu sa 6:2, usledio je krah. Nakon velike borbe izgubio je drugi set rezultatom 5:7, da bi u trećem setu bio ‘počišćen’ sa 0:6 i tako se oprostio od turnira u Portugalu. Tijafo je 29. reket sveta, a na ovom turniru je 5. nosilac.

Ovo je bio peti duel Tijafoa i Lajovića, a srpski teniser je slavio svega jednom. Tijafo će se u narednoj rundi sastati sa domaćim teniserom Njunjom Borgesom, koji je izbacio Anduhara, a trenutno je 131. reket sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter