0
Domaći fudbal

Milan Gajic Njegos Petrovic Belgija, Gent - Crvena Zvezda, UEFA Liga Evrope, Europa League 26.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NJEGOŠ PETROVIĆ IZ ŠPANIJE ZA HOTSPORT: Bajern nikada neću zaboraviti, tu sam shvatio koliko moram da radim!

Objavljeno: 25.04.22 u 17:15

Fudbaler Granade za HotSport!

Fudbaler Granade, Njegoš Petrović, je u velikom intervjuu za HotSport otvoreno pričao o brojnim temama, a jedna od njih je sumiranje utisaka koga je bilo najteže čuvati u crveno-belom dresu, ko je najteži timski rival, ali kao i koja su to sećanja koja su mu najviše ostala urezana u sećanje. Ostatak intervjua možete pročitati sutra na našem portalu.

Ko je najteži rival sa kojim si se do sada susreo, koja ekipu bi izdvojio da vam je zadala daleko najviše problema?

„Najteži klub protiv koga sam igrao, to je Bajern Minhen. Nikad neću zaboraviti, kad je Kimih, u devedestom minutu na marakani, oni vode koliko su vodili (u tom momentu je bilo 0:6 za Bajern), a on trči da brzo izvede aut da bi mogli da daju sledeći gol. Najteži igrač protiv kog sam igro je Tijago Alkantara. Zato što sam se pored njega osećao toliko nemoćno. Čak nisam mogao da mu priđem, a ne da mu uzmem loptu. Toliko sam skapirao koliko moram da radim i bio sam šokiran“, kaže Njegoš a potom na pitanje koga bi izdvojio iz Superlige Srbije nastavlja:

„Što se tiče Superlige je verovatno Sale Marjanović iz Napretka“ – rekao je Njegoš nakon dugo razmišljanja.

Koji je neki momenat, ili utakmica koju bi izdvojio kao nešto što ti je najdublje ustalo u sećanju?

„Omiljena utakmica mi je bila protiv Milana na Marakani, osećao sam se fenomenalno i super, tu utakmicu bih ti izdvojio. Ekipno smo odigrali neverovatno, meni je bilo lepše nego na San Siru. Baš sam se osećao potpuno ispunjeno posle te utakmice. Naravno da bih izdvojio taj gol protiv Genta u Belgiji, to mogu da izdvojim kao neki momenat koji će mi ostati najlepše urezan, ali najbolja utakmica je stvarno Milan na Marakani“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter