0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NBA: Jokić pročitao Voriorse i ostavio Denver u životu, Bogdanova Atlanta poražena (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.22 u 08:25

Košarkaši Denver Nagetsa stigli su do prve pobede u plej-of seriji NBA lige protiv Golden Stejta, čime su ostali u igri. Nagetsi su slavili u četvrtoj utakmici sa 126:121.

Nakon dva ubedljiva poraza, a onda neizvesne utakmice, Nagetsi su konačno slavili, a posebno se istakao Jokić. Srpski košarkaš je samo u prvoj deonici doneo prednost svom timu sa 22 poena, Nagetsi su do poluvremena vodili 63:52. Treću deonicu Voriorsi su rešili u svoju korist rezultatom 37:35, a uoči poslednje četvrtine, Jokić je postigao 33 poena. Do kraja meča, Nikola je dodao još četiri poena na svoj konto, dok je sa klupe pročitao akciju svog tima i sugerisao saigračima šta će igrati Voriorsi, čime je njegov tim praktično odbranio pobedu.

Srpski centar je imao još i osam skokova i šest asistencija za nešto više od 37 minuta na terenu. Monte Moris je dodao 24 poena. Na drugoj strani istakli su se Kari i Tompson, koji su stali na 33, odnosno 32 poena.


(VIDEO:YouTube/Hooper Higlights)

Košarkaši Majamija slavili su kao gosti protiv Atlante sa 110:86 u četvrtom susretu plej-ofa Istočne konferencije i sada imaju 3:1 u seriji. Franšiza sa Floride stigla je do važnog brejka pa će seriju moći da reši u sledećem meču na svom terenu.

Bogdan Bogdanović je bio ispod svog nivoa i za skoro 21 minut na terenu postigao četiri poena uz četiri skoka i jednu asistenciju. Imao je 1/6 u šutu iz igre, a nije pogodio nijednu trojku iz tri pokušaja, uz polovičan učinak sa linije slobodnih bacanja, 2/4. U pobedničkom, timu istakao se Deandre Hanter sa 24 poena, dok je na drugoj strani blistao Džimi Batler sa 36, ali uzalud.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter