0
Domaći fudbal

Nikola Ninkovic (L) and El Fardou Ben Nabouhane Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter Novi Sad v Crvena Zvezda Novi Sad, 20.02.2022. foto: Starsport.rs ©

NAJBOLJI STRANI STRELAC U ISTORIJI CRVENE ZVEZDE OTVORENO: ‘Prijala nam je pauza, čitave sezone igramo na svaka tri dana!’

Objavljeno: 25.04.22 u 20:23

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje utakmica 3. kola plej-ofa Superlige protiv Čukaričkog na stadionu “Rajko Mitić”.

El Fardu Ben ističe da su crveno-beli spremni da se za još jedan korak približe osvajanju pete uzastopne titule.

Prijala nam je mala pauza od utakmica, s obzirom da tokom čitave sezone igramo gotovo na svaka tri dana. Veliki posao smo već odradili, ali je finiš sezone izuzetno bitan i peta uzastopna titula je dodatni motiv. Jedan sam od retkih igrača koji se može pohvaliti takvim učinkom. U crveno-belom dresu sam osvojio četiri trofeja nacionalnog prvenstva i jednu titulu kupa, prošla sezona je zbog osvajanja duple krune bila posebna, a sada smo veoma blizu da taj uspeh i ponovimo, veći motiv od toga nam nije potreban – istakao je Ben.

El Fardou Ben Nabouhane Mladost – Crvena Zvezda Superliga Super liga Srbije 21.11.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Osvrnuo se Ben i na utakmicu polufinala Kupa Srbije koju će izabranici Dejana Stankovića odigrati protiv Novog Pazara na domaćem terenu.

Pored nacionalnog prvenstva, cilj je osvajanje i kupa. Prethodne sezone smo vratili duplu krunu na Marakanu i želimo da tako i ostane. Za sada sve ide po planu. Dugo sam u klubu i svestan sam značaja osvajanja oba trofeja. Naši navijači žive za takve trenutke i kada se prisetim radosti koju smo im priredili posle prošlogodišnjeg finala jedino što želim jeste da i ove godine bude isto.

from left Strahinja Erakovic El Fardou Ben Nabouhane Aleksandar Dragovic Mirko Ivanic Filippo Falco Milan Rodic celebrate
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Spartak
Beograd, 28.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Podrška navijača je veoma bitna fudbalerima Crvene zvezde, a to je još jednom potvrdio i najefikasniji stranac u Zvezdinoj istoriji.

Podrška ove sezone je zaista fenomenalna, osećamo koliko se naši navijači trude da nam daju dodatnu snagu. Prava potvrda za to je i utakmica protiv TSC kada su iako je bio u pitanju radni dan ispunili našu tribinu i još jednom pokazali zašto su najbolji na svetu. Njihova pesma, podrška kao i samo prisustvo na gostovanjima, ali i Marakani izvlači ono najbolje iz nas. Ostalo je još malo do kraja sezone, pozivamo ih da budu uz nas na svakoj utakmici kako bismo zajedno ostvarili ciljeve i radovali se uspešnoj sezoni Zvezde – zaključio je Ben.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter