0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 21.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

KECMANOVIĆ RUTINSKI DO DRUGOG KOLA MINHENA: Domaći teniser nije imao šanse!

Objavljeno: 25.04.22 u 13:12

Miša nastavlja sa pobedama!

Srpski teniser Miomir Kecmanović je u prvom kolu turnira u Minhenu savladao domaćeg tenisera Maksa Reberga sa 2:0 u setovima, a rezultat po njima iznosio je 6:2, 6:3. Miši je trebalo svega 72 minuta da pobedi osmanaestogodišnjaka, a ovo mu je ATP debi.

Kecmanović je igrao koliko je trebalo, nije previše forsirao jer je kvalitetom bio zaista daleko od mladog rivala, koji je kako je vreme odmicalo bio sve bolji i bolji. Ipak, to nije bilo dovoljno da se Miša ozbiljnije ugrozi, pa je sa pravovremenim brejkovima u oba seta rešio pitanje pobednika.

Kecmanovića u narednoj rundi čeka još jedan domaći teniser, pobednik duela između FilipaKolšrajbera i Danijela Altmajera. U Bavarskoj nastupaju još dvojica srpskih tenisera, najpre se Filip Krajinović sastaje se sa Kristijanom Garinom, a Marko Topo igraće sa Oskarom Oteom u prvoj rundi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter