0
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆ SRBINU OTKRIO KAKO JE ‘PROČITAO’ VORIORSE: Centar Denvera o poslednjem napadu i provokacijama Grina (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.22 u 09:24

Srpski košarkaš bio je dobro raspoložen na konferenciji za medije.

Nagetsi su se vratili u život u četvrtfinalnoj plej-of eriji NBA lige protiv Golden Stejta, a sada je 3:1 u seriji za Voriorse. Džoker je predvodio Nagetse do trijumfa od 126:121 sa 37 poena uz osam skokova i šest asistencija, a poseban doprinos dao je i savetima sa klupe na kraju meča.

Naime, Jokić je kod poslednjeg napada Golden Stejta sa klupe savetovao saigračima šta da urade, jer je ‘pročitao’ da će Voriorsi pokušati lob pasom da pronađu put do koša. Nagetsi su se odbranili, a Nikola je nakon utakmice srpskom novinaru koji ga je pitao o tome, otkrio kako je osujetio plan tima Stiva Kera.

– Sjajna utakmica za nas, prva pobeda u plej-ofu, pokazali smo sebi da možemo da pobedimo. Idemo rasterećenije u San Francisko, nadamo se novoj interesantnoj utakmici. Što se tiče zadnje akcije, gledali smo film i ja sam se setio u momentu, pojavio mi se samo da su imali tu postavku. Samo sam pokazao, ne znam ni kome, i desilo se da su uradili to što sam zapamtio u mojoj glavi. Možda je bilo i sreće u tom momentu, rekao je Jokić.

Američki novinari pitali su Jokića i o ‘treš toku’, gde je prednjačio Drejmond Grin, koji je na taj način želeo da poremeti MVP-ja.

– Ne volim to. Samo želim da pobedim meč, ne pričam ni sa kim na terenu, nema ‘treš toka’ kod mene, tako da to nisam primetio. Mislim da i oni shvataju da ja to radim, pa ne rade to. Možda i rade, ali ih ja ne slušam, da budem iskren, rekao je Jokić i nasmejao novinare, a zatim se nadovezao na reči svog sadašnjeg saigrača Demarkusa Kazinsa kada je svojevremeno igrao protiv Jokića.

Kazins mi je za to rekao ‘Pokušao sam, ali nisi odgovarao’, ne znam da li je tada igrao u Sakramentu, Golden Stejtu ili Klipersima, poentirao je Jokić.

(VIDEO:YouTube/Denver Nuggets)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter