0
Evropske lige

FOTO: US Salernitana 1919 @OfficialUSS1919/ Twitter screenshot

VELIKO IZNENAĐENJE: Salernitana bolja od Fiorentine, šanse za opstanak porasle! (VIEDO)

Objavljeno: 24.04.22 u 15:50

Bonacoli pogodio za tri boda!

U utakmici 34. kola nacionalnog prvenstva Italije, Salernitana je pred svojim navijačima ugostila Fiorentinu. Domaćin vodi grčevitu borbu za opstanak, a danas su šanse za ostvarenje cilja porasle. Salernitana je slavila sa 2:1.

Poveo je domaćin u ranoj fazi susreta. Milan Đurić je u 9. minutu realizovao asistenciju Emila Bohinena i tako doneo vođstvo svom timu.

Bilo je jasno da će gosti iz Firence krenuti u totalnu ofanzivu. Fiorentina je konstantno dominirala u polju i kontrolisala posed lopte. Bez obzira na dominantniju igru, neretko je domaćin znao da pripreti.

Uspela je Fiorentina da poravna rezultat u 64. minutu. Odriozola je proigrao Saponaru, a isksuni Italijan se upisao u strelce.

Pitanje pobednika rešeno je u 79. minutu. Federiko Bonacoli je savladao Teraćijana, pa je usledila erupcija oduševljenja na stadionu u Salernu.

Salernitana sada zauzima 18. poziciju i nalazi se na tri boda od izlaska iz opasne zone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter