0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-SEMI FINAL-Novak Djokovic (SRB) v Karen Khachanov (RUS) Beograd, 23.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

VELIKI PLANOVI: Ovo je zaista sjajno, Novak posle današnjeg poraza saopštio fenomenalne vesti – ‘Spremni smo idemo u tom pravcu!’

Objavljeno: 24.04.22 u 22:53

Na veliku žalost, najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da podigne pehar ovogodišnjeg Serbia Opena.

Od njega je danas u finalu bio bolji Andrej Rubljov, koji je slavio u tri seta – 6:2, 6(4):7, 6:0, i tako je Novak propustio priliku da pred domaćom publikom osovji trofej na Srbija openu, koji je poslednji put podigao pre ravno deset godina.

Turnir u Beogradu je dobio pohvale sa svih strana, a organizatori se nadaju da će jednog dana prerasti u kategoriju 500.

Potrebno je da licenca postane naša, mi je samo iznajmljujemo od firme koja ovaj turnir organizovala u Budimpešti i Bukureštu. Dali smo ponudu. Jasno je da ako licenca nije naša nema smisla investirati. Pokazali smo šta možemo da uradimo, videli su svi da je ovo tri puta vredniji turnir kada se održava u Beogradu. Drugi korak je da ukoliko do toga dođe da vidimo sa ATP jer u istoj nedelji mogu da se igraju dva turnira, a drugi je sad u Barseloni – rekao je prvi reket sveta i potom dodao:

Želimo organizaciju, imamo podršku grada i države bez njih to ne bi bilo moguće. Preko hiljadu ljudi je u organizacija ovog turnira. Znamo već da što je veća kategorija, veća je i mogućnost da dođu veći igrači. Potreban je i novac da se dovedu veliki igrači. Spremni smo idemo u tom pravcu, ništa ne može da se dogodi, ako se ne napravi prvi korak – objasnio je Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter