0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Partizan v Crvena Zvezda Umar Sadiq (L) and Milos Degenek Beograd, 22.09.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘UŽIVAO SAM IGRAJUĆI SA PARTIZAN’: Sadik se prisetio boravka u Humskoj ulici, evo kako sada gleda na period koji je proveo u Beogradu!

Objavljeno: 24.04.22 u 19:52

Lepe dane je proveo u Humskoj ulici.

Bivši napadač Partizana Umar Sadik ne prestaje da ‘teroriše’ protivničke golmane u Španiji, a jedan je od najzaslužnijih igrača što je Almerija vrlo blizu povratka u elitu španskog fudbala.

Sadik je u odličnoj formi, na 32 utakmice 17 puta se upisao u strelce, dok je još deset golova ‘namestio’. U razgovoru za portal ‘Omasports’ govorio je o brojnim temama, a neizbežno je bilo da se dotakne i Partizana.

Nije mi bilo lako. U Romi, kada je došao novi trener, rekao mi je da moram da idem negde na pozajmicu da igram i kada se vratim biću prvi napadač Rome. Ali kada sam otišao na pozajmicu, nažalost, zadobio sam povredu skočnog zgloba i morao sam da pauziram tri meseca, plus zbog operacije još tri meseca. Tako da sam propustio celu sezonu. I kada smo se vratili, bio sam mesec dana u Nigeriji radeći naporno umesto da idem na odmor i vratio sam se u veoma dobroj formi i otišli smo na turneju po Americi sa Romom. Bio sam najbolji igrač u predsezoni, ali trener nije video sve što radim – rekao je Sadik i potom dodao:

Opet sam morao da idem na pozajmicu. Otišao sam u Torino, ali nažalost Beloti je bio u najboljem trenutku pa sam morao da ostanem da gledam. Igrao sam samo tri utakmice. I odatle sam posle tri meseca otišao u Holandiju. Trebali su da odu u ispadanje i ja sam otišao tamo, ali nisam bio u formi. Odigrao sam 11 utakmica, četiri puta postigao gol, četiri puta asistirao i nisu ispali. Tako da sam morao da se vratim u Romu, ali nisam pokazao mnogo da bih ostao u Romi – iskren je Sadik.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Partizan v OFK Backa
Umar Sadiq celebrates after scoring a goal
Beograd, 28.09.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Odskočna daska’ u njegovoj karijeri je definitvno period proveden u Partizanu.

Otišao sam u Partizan i stvari su se promenile. U Partizanu sam u jednoj sezoni postigao 17 golova i asistirao 17. Tako da sam uživao u fudbalu, igrao sam samo da uživam. A onda sam došao u Almeriju i ovo mi je druga sezona – izjavio je nigerijski napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter