0
Evropske lige

FOTO: Official SSC Napoli/Twitter

SERIJA A: Empoli ‘režirao’ preokret kakav se retko viđa, Napoliju je trebalo osam minuta da upropasti sve!

Objavljeno: 24.04.22 u 18:49

Empoli napravio najveće iznenađenje.

U okviru 34. kola Serije A fudbaleri Empolija uspeli su da ‘režiraju’ veliko iznenađenje pošto su slavili protiv Napolija rezultatom 3:2. Iako su imali čak dva gola prednosti, izabranici Lućana Spaletija nisu uspeli da to iskoriste i privedu meč kraju.

Napoli je došao u vođstvo preko Mertensa u 44. minutu, da bi za 2:0 pogodio Insinje u 53. minutu. Tada su mnogi mislili da će gosti upisati još jednu pobedu, međutim usledio je šok.

Najpre je Henderson smanjio rezultat u 80. minutu, da bi se onda Pinamonti dva puta upisao u strelce, prvo u 83. a potom u 87. minutu.


Bolonja i Udineze podelili su bodove pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 2:2. Prvi gol na meču postigao je Hajki u 6. minutu, da bi Udogi 20 minuta kasnije poravnao rezultat. Na početku drugog dela igre, Isak Sakses je done vođstvo svom timu, a konačan rezultat je postavio Nikola Sansone u 59. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter